سه‌شنبه, 25 خرداد 1400
     ۱۳۹۹/۱۰/۰۳
معاون آموزشی موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون:هدفمند ساختن پایان نامه ها از اولویت های موسسه عالی  طب انتقال خون است

هدفمند ساختن پایان نامه ها از اولویت های موسسه عالی  طب انتقال خون است

معاون آموزشی موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون با بیان اینکه پروژه های پژوهشی تحصیلات تکمیلی افزون بر خدمت به توسعه علمی در ارائه راه حل برای برون رفت از چالش های فراروی طب انتقال خون موثر است از دانشجویان  جدیدالورود موسسه خواست به فکر تعریف و تدوین پایان نامه با نگرش اعتلای طب انتقال خون باشند.

به گزارش روابط عمومی موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون؛ دکتر مهتاب مقودلو در آیین معارفه دانشجویان ورودی جدید این موسسه که چهارشنبه 4 دی ماه و در سالن اجتماعات دکترعلا برگزار شد ضمن خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید فرصت تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری را دریچه ای به سوی زندگی جدید برشمرد و گفت: تحصیل در کنار اساتید فرصت همکاری های علمی و عملی آینده را ترسیم خواهد کرد.

وی ادامه داد: موسسه عالی آموزشی و پژوهشی طب انتقال خون از سال 1386 پذیرای دانشجویان کارشناسی ارشد رشته خون  شناسی و بانک خون بوده و از سال 1389 نیز با تاسیس رشته بیوتکنولوژی اقدام به جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد این رشته کرده است.

دکتر مقصودلو 31 اداره کل انتقال خون در سطح کشور را ظرفیتی ارزشمند برای فعالیت های عملی دانشجویان برشمرد و تصریح کرد : برگزاری دوره های کارآموزی و کارورزی در این مراکز ممکن است.

وی به ظرفیت های تحقیقاتی و وجود کتابخانه های تخصصی در این موسسه اشاره کرد و افزود: در این موسسه نسبت استاد به دانشجو عالی است و امکان ارتباط مستمر و گسترده دانشجویان و اساتید فراهم است.

دکتر مهتاب مقصودلو با بیان اینکه بیماری کویید19 کلاش های درس حضوری را خالی از دانشجو ساخته است اذعان  داشت: امکان آموزش مجازی و فرصت رشد همچنان فراهم است و کلاس های عملی نیز به محض امکان برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: تا حد ممکن از مفاد درسی واحد های عملی نیز فیلم برداری شده و محتوای چند رسانه ای آموزشی در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.

دکتر مقصودلو در پایان تلاش برای افزایش شوق آموختن در دانشجویان را از وظایف موسسه و اساتید آن برشمرد و خاطرنشان ساخت : طب انتقال خون باید توسعه یابد و یکی از بهترین راه ها برای توسعه این علم در ایران تعریف و تدوین پایانه نامه هایی هدفمند است.