سه‌شنبه, 29 خرداد 1397
عنوان : نشست هم اندیشی كمیته دانشجویی كنگره طب انتقال خون برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
نشست هم اندیشی کمیته دانشجویی کنگره طب انتقال خون برگزار شد

نشست هم اندیشی کمیته دانشجویی چهارمین کنگره بین المللی طب انتقال خون با حضور دانشجویان هماتولوژی، طب انتقال خون، بیو تکنولوژی و سایر رشته های مرتبط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان انتقال خون در این نشست که با استقبال خوب دانشجویان دانشگاه های تربیت مدرس، شهید بهشتی، ایران، تهران و موسسه آموزشی پژوهشی طب انتقال خون برگزار شد از دانشجویان دعوت شد در کنگره بین المللی طب انتقال خون که در سال جاری برگزار می شود، شرکت و همکاری فعال داشته باشند.

مدیر عامل سازمان انتقال خون این نشست ها را زمینه ای دانست که دانشجویان این رشته در آینده بتوانند ارتباط بیشتری با متخصصان داشته باشند، بهتر کار کنند و با مسائل علمی و صنفی خود بیشتر آشنا شوند.

وی ابراز امیدواری کرد مشارکت جویی دانشجویان در نشست ها و رویدادهای علمی طب ا نتقال خون در آینده به توسعه این علم کمک کند و تاکید کرد: جریان دانشجویی پیشرو تحول است.

دکتر پور فتح اله تفکر و ایده های نو را زمینه ساز تقویت پژوهش دانست و از دانشجویان دعوت کرد در جشنواره هزار امید که خاص فیلم کوتاه و عکس طراحی شده است شرکت کنند.

وی همچنین ادغام دو سمینار بین المللی طب انتقال خون و نشست انجمن آسیایی طب انتقال خون AATMرا فرصت مناسبی برای کسب دانش و تجربه دانشجویان دانست و در پایان جلسه دانشجویان نظرات و پیشنهادهای خود را برای همکاری در برگزاری کنگره مطرح کردند.

دکتر مهتاب مقصودلو معاون آموزشی و پژوهشی موسسه عالی طب انتقال خون نیز در این نشست با مروری بر اهمیت چهارمین کنگره طب انتقال خون و معرفی اعضای هیات علمی، دبیران، و محورهای همایش گفت: این کنگره با موضوع مراقبت از خون؛ از اهداکننده تا مصرف کننده ، 10 الی 12 مهرماه 97 در مرکز همایش های پژوهشگاه نیرو در تهران برگزار می شود.

همزمان با این کنگره چهاردهمین اجلاس سالیانه انجمن آسیایی طب انتقال خون  نیز با حضور کارشناسان و متخصصین طب انتقال خون از سراسر دنیا برگزار می شود.

لازم به ذکر است مهلت ارسال مقالات از تاریخ 15 اسفند 96 لغایت 15 تیر 97 می باشد واین کنگره 10 تا 12 مهر ماه همزمان با سمینار انجمن آسیایی طب انتقال خون در ایران برگزار می شود.

دکتر مهتاب مقصولو گفت:  در این همایش به موضوع  اهدا واهدا کنندگان ، سلامت خون، تهیه فرآورده های سلولی، مدیریت خون بیمار، پالایش پلاسما، مدیریت کیفیت در انتقال خون، انتقال خون در بحران ها و ... پرداخته خواهد شد.